ClickCease
age_barros_rBPOfVqROzY_unsplash.jpg

Числото 11

Числото 11 е обект на интерес още в древността. В днешни дни много изследователи го откриват закодирано в зловещи събития, като терористичния атентат срещу кулите-близнаци в Ню Йорк.
Някои нумеролози наричат числото 11 „царско“, щастливо число, тъй като единицата се свързва с лидерството, вождизма и целеустремеността. Двете единици, поставени една до друга, удвояват енергийния му заряд, но твърде често до степен на ураганна сила, след която остава само хаос.
11 се управлява от фиктивната планета Прозерпина. В римската митология Прозерпина е богиня на плодородието, но и на подземното царство. От там тръгва и твърдението, че 11 е числото на конфронтацията между тъмните и светлите сили, владеещи душата на човека.
Във вавилонската и шумерска митология богинята-майка Тиамат е подпомагана от единадесет демони на хаоса.. В индийската митология съществуват 11 форми на въплъщение на Рудра – Бога на разрушението. В първата книга на Мойсей се разказва как на Йосиф му се присънва, че Слънцето, Луната и 11 звезди се скланят над него.
Според Кабала, числото 11 се състои от две колони, очертаващи антагонизма, негодуванието, сляпата сила“.
В много други учения 11 е знак за смърт, отваря вратите на подземния свят.
В книгите по теология 11 е числото на отрицателните предзнаменования, грешниците и наказанията.
Съвпаденията на числото 11 коментира изследователят на тайните учения в Руската академия за естествени науки Борис Шапиро-Тулин:

„Числото 11 във всички тайни учения се смята за лошо число. Ако числото е 10 е законът, 11 е законопрестъплението, грехът, действието извън закона”.
В китайската „Книга на промените“ хексаграма №11, като цяло, обещава изобилие и хармония в началото, но завършва със: „Разцветът не може да продължи безкрайно. Силното желание да се запази постигнатото, не помага. Съдбата внезапно се променя. Нужно е отново да се събира сила, за да се отвърне на разрушителния удар”.

Да си припомним и думите на Свети Августин, живял през 354-430 години. В творбите си той пише, че числото е 11 е страшно, сее омраза и скръб.

В древна Индия обаче го имат за добродетелно и динамично число, свързват го с революционния характер на всяко ново еволюционно извисяване, но днешните индийски кабалисти дават доказателства за обратното – за разрушителната сила на концентрираната енергия в двете единици.
В публикация във вестник „Eyshn Age“ се дават подробности за негативната обремененост на числото 11, свързват го със злокобни събития, които в някаква степен потвърждават царствеността му, но във връзка с друго божество – Луцифер.

11 март, 2011 г. – земетресение с магнитуд 8,9 по скалата на Рихтер край регион Тохоку в Япония. В следствие на труса огромни вълни цунами заляха североизточното крайбрежие на Япония. Стихията отне живота на почти 16 00 души, а повече от 2600 се водят безследно изчезнали. Приливните вълни, високи на места до 40 метра, разрушиха около 400 000 сгради, пометоха цели квартали и населени места. Излязоха от строя системите за електроснабдяване и охлаждане на АЕЦ „Фукушима-1“. Това доведе до разтопяване на ядрено гориво, взривове на водород и радиоактивно замърсяване на околните райони.
jesse_mills_GXT9hOG30MU_unsplash.jpg
todd_turner_pfpNGWxFd74_unsplash.jpg
Числото 11 в атентата в Световния търговски център

• Датата на атаките срещу Световния търговски център – 11 септември.
Този ден е и 254-ти по ред в календарната година. Сборът от числата (2+5+4 ) също се равнява на единадесет.
• Сборът от месеца и датата на атентата 9+11=11. След 11-ти септември до края на годината остават 111 дни.
• Самолетът, врязал се в първата кула на Световния търговски център, е полет №11. На борда е имало 92 пътници. 9+2 =11.
Броят на пътниците на борда на втория самолет е 65 души. 6+5=11.
• Ню Йорк е 11-я щат на Съединените щати. А остров Манхатън, където са изградени кулите-близнаци, е открит от Хенри Хъдсън на 11 септември, в началото на XVII век.
• В английски транскрипция Ню Йорк Сити се изписва с 11 знака.
• В английската транскрипция Афганистан, който бе подложен от САЩ на бомбена атака, също се изписва с 11 знака.
• В оригиналния правопис на думата „Пентагон” също има 11 букви.
• На фона на небето, кулите-близнаци напомнят цифрата 11.

Други любопитни съвпадения с числото 11

Номерът за спешни случи в САЩ е 911 – 9+1+1 =11.
На 03/11/2004 г. – атентатите в Мадрид (3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)
Трагедията в Мадрид се случи 911 дни след трагедията в Ню Йорк
(9 + 1 + 1 = 11)
Най-известният символ на САЩ, след звездите и райетата, е орелът.
Следващите стихове са взети от Корана, свещената книга на исляма, къдет фигурират под номер 9.11: „Писано е един от синовете на Арабия да събуди страшния орел. Гневът на орела ще се усети във всички земи на Аллах, и докато някои хора ще треперят в отчаяние, много ще се радват, защото гнева на Орела ще очисти земята на Аллах и ще настъпи мир”.

Още мистерии с числото 11

Ако все още мислите, че става въпрос за случайни съвпадения, направете следното: Отворете Microsoft Word документ и с големи букви напишете Q33 NY. Това е номерът на първия самолет, който се вряза в кулите –близнаци.
2. Маркирайте Q33 NY и променете размера на 48.
3. Променете шрифта с WINDINGS (WINDINGS 1).
Направихте ли го?

Чувствате ли хлад по кожата?
Wingdings е дизайнерски шрифт, разработен през 1990 г. от Microsoft. През 1992 г., само няколко дни след излизането на Windows 3.1, става известно, че поредица от знаци „NYC“ (често използвана съкращение за New York City) в Wingdings е изобразено като череп и кости, звездата на Давид, и жестове с пръсти на ръцете. Това е често се интерпретира като антисемитска пропаганда. Microsoft категорично отрече подобна умисъл и се опита да убеди света, че подреждане на символите в шрифта до голяма степен е случайно.
Нелицеприятната транскрипция на Q33 NY след атентата срещу кулите- близнаци също доведе до опровержение: такъв индекс не съществувал, номерата на опашките на двата самолета били N334AA и N612UA.
Но дори това да е истината, ако повторим операциите, описани по-горе, картината не изглежда по- успокояваща.
Същият резултат ще се получи при трансформация по размер и същия шрифт на наименованията на двете кули – 1 WTC и 2 WTC.
Почти 10 години преди атентати в Ню Йорк, Манхатън присъства в шрифта Wingdings със стилизирани знаци. Съвпаденията са прекалено много, но на който му харесва, може да продължава да вярва в случайните и несвързани случайности.*


Източник : http://mejdu-redovete.com