ClickCease
75486047_489908224936193_8506482789028200448_n.jpg

Декември – месецът с най – топлите празници

Отново настъпи любимото време от годината, а именно декември.
Въпреки че е един от най- студените месеци , повечето от нас го свързват с топлина и домашен уют, заради празниците , които предстоят.
С тази статията искаме да ви дадем няколко интересни идеи, с които може да ги направите по- вълнуващи и запомнящи се.

1. Семейно пътуване – през празниците освен да прекарвате времето със семействата си в домашна обстановка, може да предприемете и едно импулсивно пътуване.
Повечето от вас ще решат, че дестинацията, която ще предложим е Виена, но всъщност имаме по – интересна и вълнуваща– Исландия.
Декември е изключително подходящ месец да я посетите, тъй като туристите са изключително малко през този месец, а същевременно е и един от най- красивите месеци в Исландия. А и какво по – вълшебно посрещане на Коледа , от това да я прекарате с най- близките си, докато наблюдавате Северното сияние.

2. Семейни игри – ако все пак държите на домашният уют, може да си спретнете коледни игри, с които да разнообразите празника, а и да ви сплотят още повече.
Това, което ние можем да ви предложим е да си вземете комплект карти с въпроси свързани със семейството – изключително забавна и сплотяваща игра.

3. Коледна благотворителност – едно от нещата, с които свързваме коледните празници e отрупаната трапеза , с всякакви домашно приготвени лакомства и вкусотии. За съжаление обаче не всички разполагат с това. Така, че това , което може да направите е цялото семейство да приготви нещо вкусно, което да занесете в някой дом за деца или възрастни, а защо не и да споделите компанията си с тях.
Надяваме се да сме ви били полезни с тази статия и да сме ви дали по – различни идеи за едно различно и незабравимо изкарване на коледните празници.
За финал искаме да ви пожелаем светли, топли и усмихнат празници и при нужда не се колебайте да ни потърсите!