ClickCease
_.jpg

Хайде на училище- с изгодни месечни вноски от Credit Time

Първият учебен ден НАСТЪПИ! Това е вълнуващ ден/празник, както за децата, така и за родители им. Освен вълнението и щастието от новата учебна година, трябва да помислим и за подготовката, която съпътства този ден.Първа стъпка
Организирането за новата учебна година е като подготовка за весел семеен празник.
Взимате голям лист и химикал, събирате семейният съвет и заедно правите списък с всички необходими за ученика неща- учебници, тетрадки, канцеларски материали, раница, обувки, дрехи и други необходими неща.
.
Втора стъпка
Препоръчваме ви , предварително да определите вашият бюджет, като не трябва да се забравя, че винаги изкачат непредвидени разходи.
Напомняме, че Кредит Тайм са на среща, за да ви помогнат в подготовката за учебната година и то само срещу 160 лева на месец!

Трета стъпка
Когато настъпи моментът за пазаруване, съветваме ви да се възползвате от комплектите, които се предлагат-с тетрадки, химикалки, моливи и т.н. В момента може да мислите, че няма да влязат в употреба, но все пак не бива да забравяте, че децата ходят на допълнителни занимания/уроци, а и все пак да не забравяме, че чисто финансово, тези комплекти са един страхотен избор.

Напомняме , че в момента тече и промоционална кампания „С Кредит Тайм на море“, обвързана с парична награда, така че може да се възползвате!
На този линк ТУК можете бързо и лесно да попълните заявка, която ще бъде обработена до няколко минути!


Asset_1_4x.png
Стани наш клиент
през Септември и Октомври и
спечели парични награди
Прочети още