ClickCease
Happy_November_Wallpaper_HD_620x349.jpg

КРАСИВИ МЕСТА ЗА РАЗХОДКА И СНИМКИ В ГРАДА

Макар и вече да сме в края на ноември, времето все още позволява да организираме разходки до някоя красива дестинация в България. Ако пък нямате достатъчно време за екскурзия извън града, то ние имаме няколко предложения за красиви места именно тук.


1. Квартал Лозенец – освен приятни заведения, Лозенц предлага и много красиви места, които могат да ви пренесат в един различен и приказен свят. Такива например са – Къщата на приказките на ул. Цанко Церковски, спирка Вишнева, предлагаща едно различно пътуване с трамвай №10 , красивата къща на Ladyflower и още много прекрасни места, които може да откриета в този вълшебен квартал.
2. Център – няма как да подминем и центъра на София. Освен по – главните и големи улици, някога разхождали ли сте се по- малките и не толкова познати улици, които Центъра предлага?
Е, ако не сте, то сега е момента, защото те предлагат страхотни места, на които може да изпиете едно добро сутрешно кафе, да хапнете така популярния в последно време брънч или просто да си направите една страхотна снимка за Instagram.
И за да ви улесним, ето и предложенията ни – Малките Пет Кьошета, Къщата с ягодите на ул. Сан Стефано и Чипрашиковата къща на бул. Евлоги и Христо Георгиеви. Ако пък сте планирали да отидете на коледния базар във Виена, но пътуването ви е отпаднало, винаги може да посетите този в Градската градина, които вече е факт( но задължително носете зеления си сертификат ???? ).
3. Парк Дворец Врана – едно прекрасно място, като от приказките, идеално за разходка през уикенда.

Ако пък четете статията и не сте от София, то винаги може да се разровите за красиви места във вашия град , а защо не и сами да ги откриете. И помнете, че красотата се крие в малките неща или в случая, в малките градски улици.