ClickCease
Happy_November_Wallpaper_HD_620x349_1_.jpg

НОЕМВРИ – КАК ДА ЗАОБИЧАМЕ ЕДИН ОТ НАЙ – МРАЗЕНИТЕ МЕСЕЦИ ПРЕЗ ГОДИНАТА

Съвсем скоро ще настъпи един от най – обичаните месеци през годината – Декември.
Но преди това трябва да приключи един от най – не харесваните.
Да, това е месец Ноември, а причините да не се харесва са разбираеми – времето става все по студено, не можем да го наречем есен , нито пък зима. Също така започва и да се стъмва по -рано , като добавим към това, че е и един от най – дългите месеци, разбираме защо не се харесва.
Ние обаче смятаме, че търсим положителните страни във всяко едно нещо, дори да изглежда, че няма такива.
В тази връзка решихме да ви дадем няколко причини, с които да заобичате ноември, или поне да го понесете по – леко.

1. Вземете си отпуск - Не е казано , че можем да и трябва да излизаме в отпуск само през летния сезон или около празниците.
Ето ви една добра идея как да презаредите – взимате си няколко почивни дни , за да може да се освежите. Ако пък се чудите какво да правите по време на отпуската, продължете с четенето.

2. Направете нещо за себе си – Отидете на почивка , организирайте си СПА ден , прочетете някоя хубава книга или просто релаксирайте с чаша вино и хубава музика.
Все пак по време на отпуската може да си позволите алкохол нв по – ранните часове.

3. Посетете някое културно мероприятие – Отидете на някоя забавна и отпускаща постановка, премиера на книга или филм. Ако пък нямате зелен сертификат, винаги може да направите една приятна разходка в някой парк или близка екопътека.
В случай , че ви се прави нещо различно, може да отидете в някой приют за кучета и да разходите някой палав четириног, а и така ще направите едно добро дело.

4. Започнете подготовката за Коледа – Да, коледните празници са далече , но защо да не си помогнем за тях от по-рано. Ноемрви е идеалният месец затова. Навсякъде има намаления, а и предстой така обичаният от всички Черен петък.

Като се замислим , май ноември не е чак толкова лош месец. Да , определено за някой неща ще са ви необходими допълнителни средства, но тук на помощ идва семейството на Кредит Тайм, което винаги е готово да ви помогне.