ClickCease
blog.jpg

НОВА ГОДИНА ИЛИ НОВОТО-СТАРО НАЧАЛО!

Ето, че в игри и закачки, локдауни и зелени сертификати, но и много позитивни моменти, отлетя и тази година.
Сигурни сме, че повечето от вас с трепет и вълнение са очаквали Новата година. Все пак всички я свързваме с ново начало , промяна и много обещания. Общо взето все неща , за които започваме да мислим в късният следобед на 1-ви януари, докато разтваряме поредното хапче за глава, за да се съвземем от новогодишното парти.
Тези мисли и кроежи са се превърнали, като традиция , слагаща началото на нова лична фаза в нашия живот. Това е така, тъй като повечето хора си мислят, че при удара на стрелките в 00:00, промяната настъпва мигновено – вече сме нови хора. Истината обаче е друга….
За да създадем по – добра версия на себе си и цялостно да вървим към промяна , е необходимo не просто да чакаме Новата година, Понеделникът или конкретна дата. Промяната изисква време , постоянство , търпение и едни малки стъпки, които да следваме, а именно:
*да се научим да слушаме;
*да се научим да виждаме отвъд границите;
*да се научим да не се отказваме;
*да се научим да обръщаме внимание и ценим малките неща;
и най – важното , да се научим , да се наслаждаваме на живота;
Всичко това звучи доста лесно, поне на пръв поглед, но не е така, тъй като именно лесните неща са най- трудни.
И все пак ви съветваме да не се затормозявате с тези неща още от началото на годината, а просто да се насладите на момента, а и така или иначе промяната е неизменна част от нашия живот.

П.С. Ако все пак сте решили, че промяната трябва да влезе в ход и имате нужда от финансова подкрепа , за новото начало, то ние от Кредит Тайм сме до вас.