ClickCease
sdsdf.jpg

С настъпването на есента листата започват да сменят цветовете и облика си.

С настъпването на есента листата започват да сменят цветовете и облика си. Но и дамите също , като тях имат нужда от промяна във визията.
В тази връзка ви споделяме три идеи за промяна.

1.Изхвърлете ненужните дрехи/обувки и аксесоари- за да започне една промяна, първо трябва да се отървете от всичко старо и ненужно.
Освен това може да направите нещо добро, като ги дарите или подарите на ваш близък/приятел.

2. След отърваването от старите неща е ред да се поглезите. Предлагаме ви да започнете от посещение на любимият ви салон за красота. Може да промените цвета на косата си или нейната форма. Може да направите някоя разкрасителна процедура за лице, масаж на тялото, а защо не и всичко накуп.

3. След разкрасителните процедури е време за любимият на всяка дама спорт- шопингът.
Задължителните попълнения към гардеробът ни, през Есенният сезон са- дълъг тренчкот в топъл цвят, ако пък сте се уморили от класиката, може да експериментирате с дълга жилетка, която би седяла добре, както със стилна офис рокля, така и с дънки и кецове.
Сакото и панталонът също са задължителни в списъка, като може да експериментирате с някой цветен костюм, с който със сигурност бихте се откроили сред останалите.
Последната задължителна дреха е (не, не е роклята) полата, като тук са подходящи различни материи, дължини и цветове, наш личен фаворит е кожената пола с висока талия.
Нека да не забравяме и задължителните аксесоари и обувки – боти , чанта и модерните в последно време диадеми за коса.
И все пак, ако имате нужда от повече неща, но се притеснявате от финансовата част, то ние от Кредит Тайм сме на среща!