ClickCease
sdfg.jpg

Подари си екзотична екскурзия, като ползваш до -27% отстъпка от месечните си вноски

1. Тенерифе (Испания)- най-големият остров на Канарския архипелаг, на който жегата се задържа доста дълго. По това време на годината океанът се затопля до идеалните 25 ℃. Тенерифе е голям и разнообразен, и подходящ за всякакъв вид ваканция – от тиха семейна ваканция, до незабравими и щури приключения: гмуркане, нощни клубове, изкачване на вулкан и т.н. Неща, които не бива да пропускаш: изкачи се до върха на планината и погледни съседните острови; направи снимка на плажа с черен вулканичен пясък; отиди на екскурзия до Национален парк Тейде; отиди на гмуркане, но по-добре далеч от популярните туристически райони.
2. Канкун (Мексико)- най-добрият курортен град в страната и е интересен с това, че плажовете му са определени като спокойни. Неща, които не бива да пропускаш: качи се на подводен мотоциклет и отиди до кораловите рифове; посети интерактивния аквариум; отиди до тропическата джунгла; хапни истинска тако тортила.
3. Занзибар (Танзания)- В края на август, началото на септемви, времето там е перфектно – дъжд почти няма, жегата не е толкова голяма, както например през януари, а от океана духа освежаващ бриз. Занзибар не е просто един остров, а цял архипелаг в Индийския океан. Неща, които не бива да пропускаш: посещение на острова на гигантските костенурки и Маймунския парк; поплувай с делфините на плажа; посети къщата, където е роден Фреди Меркюри; наблюдавай риболова на местните рибари (много е успокояващо).
4. Будва (Черна гора): Будва е един от най-популярните курорти в малката балканска страна Черна гора. Основният живот в Будва протича на главната курортна улица. Но най-прекрасното място за разходки и фотосесии е старата градска част. Неща, които не бива да пропускаш: виж древните църкви в историческия център; опитай много нови ястия с морски дарове; отиди по вода до плажа на остров Свети Никола.
5. Крит (Гърция) -Крит е съвкупност от исторически паметници и безброй плажове – от големи и добре оборудвани, до малки и диви. Неща, които не бива да пропускаш: залива Балос; посети двореца Кносос; разбери какво е истинска гръцка салата.
6. Рио де Жанейро (Бразилия)- Само при думата „Рио“ сърцето на пътешественика започва да бие очестено. Плажовете на Ипанема и Копакабана, самата статуя на Христос, планината Захар – всичко това трябва да се види и преживее от първо лице. Неща, които не бива да пропускаш: изкачи фуникулера и погледни към залива; посети музея на Модерното изкуство; стигни до пустия плаж на Joating; пазарувай – от бутиците, до местните пазари и хипитата, които продават всякакви стоки по пътя.
7. Гагра (Абхазия)-разположен на крайбрежие, предимно каменисто, но на места и с пясъчни райони. Градът е условно разделен на стари и нови части. Неща, които не бива да пропускаш: посети крепостта на Абата, построена от римляните; изкачи се на наблюдателната площадка по залез слънце, за да видиш панорамната гледка над града; посети най-дълбоката пещера в света, която се намира на 15 км от града; опитай местната традиционна кухня (нещо съвсем различно!).
8. Созопол(България)- Това е един от най-красивите градове по българското Черноморие. Разположен е на няколко малки полуострова в южната част на Бургаския залив. Созопол е наследник на гръцката колония Аполония и най-стария български град. Градът е разделен на Стар и Нов град, а между тях се намира красивата Морска градина. От античността и през вековете Созопол е бил процъфтяващ търговски център, рибарски и винен център, а също важен църковен център с множество средновековни манастири. Културно- историческото минало на града, архитектурата от 18-19 век и ежегодните празници на Аполония, правят Созопол предпочитана туристическа дестинация.

Сега можеш да си подариш почивка до някое от тези прекрасни места с помощта на Кредит Тайм , като се възползваш от отстъпка до -27% от всяка вноска.
Освен това сме подготвили и изненади, при усвояване на кредит до 30.09.2021, може да спечелите 200, 300 или 500 лева.
На този линк ТУК можете бързо и лесно да попълните заявка, която ще бъде обработена до няколко минути!