ClickCease
pexels_son_tung_tran_6454845.jpg

Преживейте незабравим уикенд в България на добра цена!

Ако се чудите какво да правите през летните уикенди, ние Ви предлагаме няколко идеи за съботно-неделна разходка.

1. Чудните мостове - Чудните мостове са скален феномен, известен също с името Скалните мостове. В миналото мостовете са представлявали една пещера, образувала се под рушащото действие на речните води. С течение на времето части от нея се срутили, образувайки величествените мраморни мостове.
2. Рилски манастир - Рилският манастир е един от 9-те обекта в България (и вторият манастир след скалната обител при с. Иваново), които са под егидата на ЮНЕСКО.
3. Триградско ждрело/ Пещера дяволското гърло - Триградското ждрело представлява величествен 7-километров пролом, който в течение на милиони години река Триградска е издълбала в мраморните скали северно от родопското село Триград.
4. Архитектурно-исторически резерват Старинен Пловдив - Архитектурният резерват Старинен Пловдив е отлично запазен комплекс, в който на неголяма площ можем да се разходим из различните епохи, да видим антични сгради, адаптирани към съвременния живот, и да усетим атмосферата на града по времето на Възраждането.
5. Крушунски водопади - Крушунските водопади са едни от най-атрактивните забележителности в страната. От две страни екопътеката е заобиколена от красива растителност и бигорови скали. Мостчетата се разделят на няколко маршрута, така че да осигурят достъп до цялата местност.

Кредит Тайм са на среща, за да направят уикендът ви приятен и запомнящ и само срещу 100 лева на месец.
Напомняме , че в момента тече и промоционална кампания „С Кредит Тайм на море“, обвързана с парична награда, така че може да се възползвате!
На този линк ТУК можете бързо и лесно да попълните заявка, която ще бъде обработена до няколко минути!