ClickCease
pexels_johannes_plenio_1423580.jpg

Виртуално околосветско пътешествие в разгара на зимата – Част 2

Време е за втората част от нашето виртуално околосветско пътешествие, днес ще разкрием поредната тайна за щастие, на още една страна.
Страната , на която ще обърнем внимание се намира в източна Азия и се счита за наследник на една от най- старите и значими за човечеството цивилизации в света – Китай.
Ето и в какво китайците откриват щастието или как да намерим нашето синфу…

1. Правете неща , които ви карат да чувствате, да изживявате , без да мислите. Лявата страна на мозъкът ни отговаря за изпълнението на задачите, които са свързани с логика, докато дясната се грижи за творчеството и изкуствата – така че вечер дайте почивка на лявата половина.
2. Събудете вътрешния си „тибетски монах“ и се качете високо в планината, за да намерите мир, перспектива и просто „да бъдете“ за малко.
3. Когато сте готови отново да включите лявата половина на ума си, помислете какво искате. Не вещите , които искате, а животът , който желаете. Сега запишете на хартия какво трябва да направите, за да започнете своето пътуване.. Вашето синфу.
Ако за вас спокойствието се състой в това да имате финансова стабилност , то ние от Кредит Тайм сме на среща, за да ви осигурим спокоен и щастлив живот.