Кандидатстването при нас е много лесно! Необходимо е само да предоставите копие от личната си карта, ще Ви посети Кредитен консултант на домашен адрес в удобно за Вас време, като писането на предложението за кандидатстване ще Ви отнеме не повече от 20-тина минути. Вашият Кредитен консултант ще Ви представи всички условия по заемите в Кредит Тайм и ще бъде на Ваше разположение.
Можете да кандидатствате в наш Офис
Може да попълните искане на нашия сайт https://www.credittime.bg/contact/credit
Може да зададете вашите въпроси и в нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/CreditTimeBG/
и Кредитен консултант ще Ви посети на домашен адрес.
Становище се дава до 12 часа от момента на кандидатстването.
Сумата се изплаща в брой в офиса.
Плащенето на вноски може да стане по няколко начина
1. Да се заплати вноската в наш Офис
2. На Кредитния консултант, който ви обслужва
3. По банков път в Първа инвестиционна банка IBAN:BG14FINV91501017024407 BIC: FINVBGSF
4. Изи Пей по КИН: 7475101982.
Разбира се – има и такава възможност – можете да предплащате по няколко вноски, в зависимост от датата, в която получавате доходи. Това е уговорка между Вас и Вашия Кредитен консултант.
Вноските по заема при нас са седмични или през 14 дни, в зависимост от изтеглената сума – така разсрочвате на по-малки суми задължението си.
През нашия сайт можете да направите само заявка за кандидатстване, Вашата заявка е подадена към офиса, който обслужва Вашия район. Очаквайте обаждане.
Оскъпяването е различно, в зависимост от сумата, която ще изтеглите, срока на погасяване, размера на вноската, Вашите приходи и Вашите разходи, при всеки клиент се подхожда индивидуално. При срещата с Кредитния консултант, ще Ви бъде направено предложени, което ще е съобразено с Вашите възможности.
Моля следвайте процедурата за подаване на възражения, решаване на спорове и определяне на обезщетения във връзка с жалби на потребители, вързани с предоставяноето на потребителски кредит от „Кредит Тайм“ ЕООД.
Пороцедурата можете да изтеглите от ТУК.
Можете. Във вашия случай се изисква авалист. АВАЛИСТ(поръчител) е второ лице по заема, което ни гарантира погасяването на кредита, ако Клиентът откаже да плаща. Авалистът трябва да има доход, видим в базата данни на НОИ, но да е по-висок от обявената минимална работна заплата за страната и да е на възраст под 70г.!!! Авалист може да бъде и пенсионер с пенсия над обявената минимална работна заплата за страната.
На този етап не можете да кандидатствате. Когато започнете работа, заповядайте.
Сумите, които отпускаме при първо кандидатстване са от 200лв. до 800лв.
Можете да кандидатствате. Във вашия случай се изисква авалист. АВАЛИСТ(поръчител) е второ лице по заема, което ни гарантира погасяването на кредита, ако Клиентът откаже да плаща. Авалистът трябва да има доход, видим в базата данни на НОИ, но да е по-висок от обявената минимална работна заплата за страната и да е на възраст под 70г.!!! Авалист може да бъде и пенсионер с пенсия над обявената минимална работна заплата за страната.
Можете да кандидатствате, ако сте пенсионер по стаж и възраст си носете пенсионното решение,ако сте по болест ТЕЛК-то решение.Възрастовата граница е 75 години.На възраст от 72 до 75 години се изисква авалист. АВАЛИСТ(поръчител) е второ лице по заема, което ни гарантира погасяването на кредита, ако Клиентът откаже да плаща. Авалистът трябва да има доход, видим в базата данни на НОИ, но да е по-висок от обявената минимална работна заплата за страната и да е на възраст под 72г.!!! Авалист може да бъде и пенсионер с пенсия над обявената минимална работна заплата за страната.
Можете да кандидаствате за кредит, това, което е необходимо да се представи е документ за актуален дълг от финансовата институция или да се обадите на националния телефон на финансовата институция в присъствието на наш служител, за да ви кажат дължимата сума. При евентуално одобрение, ние ще преведем необходимата сума към въпросната финансова институция, а разликата ще преведем по вашата банкова сметка или изплатим в офиса.