ClickCease
Кандидатстването при нас е много лесно! Може да посетите наш офис или да попълните онлайн формата ни за кандидатстване. Наш консултант ще се свърже с вас в работното ни време, за да потвърди предоставените от вас данни.
Можете да кандидатствате в наш Офис
Може да попълните искане на нашия сайт https://www.credittime.bg/contact/credit
Може да зададете вашите въпроси и в нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/CreditTimeBG/
и Наш Специалист обслужване на Клиенти ще се свърже с вас.
Сумата се изплаща в брой ,в наш офис.
Плащенето на вноски може да стане по няколко начина
1. Да се заплати вноската в наш Офис
2. На Кредитния консултант, който ви обслужва
3. По банков път в Първа инвестиционна банка IBAN:BG14FINV91501017024407 BIC: FINVBGSF
4. Изи Пей по КИН: 7475101982.
Разбира се – има и такава възможност – можете да предплащате по няколко вноски, в зависимост от датата, в която получавате доходи. Това е уговорка между Вас и Вашия консултант.
Вноските по заема при нас са двуседмични или месечни , като предлагаме фиксирани падежни дати.
През нашия сайт можете да направите само заявка за кандидатстване, Вашата заявка е подадена към офиса, който обслужва Вашия район. Очаквайте обаждане в работното ни време, което е от Понеделник до Петък, 09:30-18:30 часа.
Оскъпяването е различно, в зависимост от сумата, която ще изтеглите, срока на погасяване, размера на вноската, Вашите приходи и Вашите разходи, при всеки клиент се подхожда индивидуално. При срещата със Специалист обслужване на клиенти, ще Ви бъде направено предложение, което ще е съобразено с Вашите възможности.
Моля следвайте процедурата за подаване на възражения, решаване на спорове и определяне на обезщетения във връзка с жалби на потребители, свързани с предоставянето на потребителски кредит от „Кредит Тайм“ ЕООД.
Процедурата можете да изтеглите от ТУК.
Можете. Във вашия случай се изисква авалист. АВАЛИСТ(поръчител) е второ лице по заема, което ни гарантира погасяването на кредита, ако Клиентът откаже да плаща. Авалистът трябва да има доход, видим в базата данни на НОИ, но да е по-висок от обявената минимална работна заплата за страната и да е на възраст под 70г.!!! Авалист може да бъде и пенсионер с пенсия над обявената минимална работна заплата за страната.
На този етап не можете да кандидатствате. Когато започнете работа, заповядайте.
Сумите, които отпускаме са от 300лв. до 5000лв, в зависимост вашите доходи.
Можете да кандидатствате. Във вашия случай се изисква авалист. АВАЛИСТ(поръчител) е второ лице по заема, което ни гарантира погасяването на кредита, ако Клиентът откаже да плаща. Авалистът трябва да има доход, видим в базата данни на НОИ, но да е по-висок от обявената минимална работна заплата за страната и да е на възраст под 70г.!!! Авалист може да бъде и пенсионер с пенсия над обявената минимална работна заплата за страната.
Можете да кандидатствате, ако сте пенсионер по стаж и възраст ,носете си пенсионното решение,ако сте по болест ТЕЛК-то решение.Възрастовата граница е 75 години.На възраст от 72 до 75 години се изисква авалист. АВАЛИСТ(поръчител) е второ лице по заема, което ни гарантира погасяването на кредита, ако Клиентът откаже да плаща. Авалистът трябва да има доход, видим в базата данни на НОИ, но да е по-висок от обявената минимална работна заплата за страната и да е на възраст под 72г.!!! Авалист може да бъде и пенсионер с пенсия над обявената минимална работна заплата за страната.
Можете да кандидаствате за кредит, това, което е необходимо да се представи е документ за актуален дълг от финансовата институция или да се обадите на националния телефон на финансовата институция в присъствието на наш служител, за да ви кажат дължимата сума. При евентуално одобрение, ние ще преведем необходимата сума към въпросната финансова институция, а разликата ще преведем по вашата банкова сметка или изплатим в офиса.
Asset_1_4x.png
Стани наш клиент
през Септември и Октомври и
спечели парични награди
Прочети още